Επιχειρησεις


Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in D:\WAMP\www\htdocs\yannagreek\templates\gk_game\lib\framework\helper.layout.php on line 199

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in D:\WAMP\www\htdocs\yannagreek\includes\application.php on line 536

Business Development

Η Γιάννα Νταρίλη ήταν πάντα ένα ανήσυχο πνεύμα με επιχειρηματικό μυαλό. Από τα 19 της χρόνια μπήκε στα "βαθιά", αφού της ανατέθηκε η διαχείριση κεντρικών γυμναστηρίων. Από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε στον ρόλο της, με αποτέλεσμα να της γίνουν κι άλλες ανάλογες προτάσεις. Σήμερα, η Γιάννα Νταρίλη θεωρείται ένα έμπειρο διοικητικό στέλεχος για επιχειρήσεις στον χώρο των ΜΜΕ, της Γυμναστικής και της Μόδας.

Μετά την επιστροφή τις στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Γιάννα Νταρίλη ανέλαβε την δύσκολη αποστολή να διαχειριστεί ένα πρότζεκτ 5 εκατομμυρίων δολαρίων: Το Club Fitness, τον πρώτο μεγάλο χώρο Γυμναστικής και Άθλησης στην καρδιά της ελληνικής ομογένειας της Νέας Υόρκης, στην Αστόρια. Επρόκειτο για ένα χώρο συνολικής έκτασης άνω των 3700 τετραγωνικών μέτρων, που θεωρείτο κάτι πρωτοποριακό τόσο για την περιοχή όσο και εν γένει για την εποχή του. Βασιζόμενη στην εμπειρία της, την γνώση της για το αντικείμενο και την άνεσή της στην επικοινωνία, η Γιάννα Νταρίλη κατάφερε όχι μόνο να καθιερώσει το Club Fitness μεταξύ των πιο γνωστών επιχειρήσεων του είδους, αλλά και να το οδηγήσει στην πρώτη θέση του διαγωνισμού Best Business and facility στο Queens για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια, κάτι που φάνταζε πολύ δύσκολο στο ξεκίνημα της προσπάθειας.

Καθ' όλη την διάρκεια της σταδιοδρομίας της, η Γιάννα Νταρίλη έχει συνεργαστεί με σημαντικές εταιρείες ως επιχειρησιακός σύμβουλος και σύμβουλος μάρκετινγκ, ενώ έχει επιλεγεί από άλλες επιχειρήσεις προκειμένου να τις βοηθήσει να επανέλθουν πιο δυναμικά στην αγορά, κατορθώνοντας να τις βγάλει από το αδιέξοδο.

Γνωρίζοντας άριστα τόσο την ελληνική όσο και την αμερικανική αγορά, η Γιάννα Νταρίλη έχει αποδειχθεί ένας πολύτιμος σύμβουλος για ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να επεκταθούν στην Αμερική, αλλά και το αντίθετο, έχοντας εντρυφήσει στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καταναλωτικού κοινού στις δυο χώρες.

Το 2012, η Γιάννα Νταρίλη αποφάσισε να αξιοποιήσει την εμπειρία και τις γνώσεις της στην αγορά των ΜΜΕ προκειμένου να προσφέρει στην ελληνική ομογένεια της Νέας Υόρκης το τηλεοπτικό πρόγραμμα που της αξίζει. Έτσι, ένωσε τις δυνάμεις της με επιτυχημένους ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες και επαγγελματίες (Ανδρέας και Παναγιώτης Λάτος, Νίκ Μπέης και Ντίνος Αντωνόπουλος) προκειμένου να προχωρήσουν στην εξαγορά και διαχείριση του τηλεοπτικού σταθμού NGTV, το οποίο μετονόμασαν σε New Greek TV (Νέα Ελληνική Τηλεόραση).

Στην συνέχεια, η Γιάννα Νταρίλη προχώρησε στην δημιουργία του www.newgreektv.com, ενός ελληνοαμερικανικού web portal με ειδήσεις και πληροφορίες τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, που έχει σαν σκοπό την εκτενή ενημέρωση του ελληνικού κοινού σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τους πρώτους μήνες της λειτουργίας του, το newgreektv.com καθιερώθηκε μεταξύ των πρώτων ελληνικών ενημερωτικών ιστοσελίδων με έδρα το εξωτερικό.